keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Work hard

Juu elikkäs aattelin tehä postauksen mun kesäduunista. Oon siis Helsingin pelastuslaitoksella töissä, jonne pääsin mun äidin kautta. Tän melkeen kolmen viikon ajalta voin kyllä sanoa että oon viihtynyt täällä, ja suhteellisen rentoa työntekoa jota oikeastaan odotinkin. Saa tehdä töitä omaan tahtiinsa, pitää taukoja yms. Ja onhan siinä omat etunsa olla töissä palomiehien kanssa samassa rakennuksessa. ;D

Mun työaika on siis 8 tuntia liukuvalla työajalla, joka sopii mulle (ikuiselle myöhästelijälle) mainiosti. Saan olla omassa huoneessa esimieheni ollessa poissa ja työskennellä (ja tapella) Excelin kanssa. Mapittelen myös papereita jos tietokonetyöskentely alkaa kyllästyttämään.Pääsin yks päivä myös nostolavalle n. 60m korkeuteen. Eikä ees pelottanu! Luulin että oisin ollu iha kuset housussa mutta oli just kivaa nähä Helsinkiä vähän eri perspektiivistä. Niin ja mulle puettiin tollaset hienot vaatteet, olin jo ihan valmis lähtemää sammuttelemaan tulipaloja.


Yks iha huippu juttu on ilmanen sali! Mulla ei muuten todellakaa ois varaa (ennen palkkapäivää) käydä salilla, mutta tää mahdollistaa mun (jonkinlaisen) kunnon ylläpitämisen myös rahattomana. Siellä tulee käytyäkkin melkein joka päivä kun työt on saatu tehtyä. Salin laitteet eivät kyllä oo mitää kummosia, mutta kelpaa kuitenkin.

Eipä mulla muuta, seuraava postaus tuleekin varmaan juhannuksen tiimoilta. Toivottavasti on yhtä hyvä sää niinkuin telkkarissa on lupailtu.

4 kommenttia :

 1. mä oisin varmaan kussu housuun tuolle ylhäällä!:--D kiva ulkoasu tässä sun blogissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah no kyllä muakin aluks vähä jännitti :D

   Poista
 2. Kuulostaapa sika siistille toi sun työ :-D!!!
  Tosi kivan olonen blogi sulla :3


  http://findareasontosmileee.blogspot.com

  Tein hetki sitten uuden blogin, käys kurkkaan jos kiinostaa C: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se! mutta kiitos. :) käyn kattomassa.

   Poista