sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Well hello, i'm back

Eh... Lupailut aktiivisesta bloggailusta tais nyt vähän jäädä. Jostain syystä blogi jäi täysin unohduksiin ja nyt jotenkin vain eksyin oman blogini sivuille puolivahingossa. Viimeisin postaus on maaliskuulta, eli kolme kuukautta sitten juuri ennenkuin läppäri meni korjaukseen rikkoutuneen kovalevyn takia. Sain toki koneen takaisin pari kuukautta sitten mutta jotenkin ajatukset bloggaamisen suhteen ovat unohtuneet täysin.


PÄÄTTÄRIT! Vihdoinkin peruskoulun vika todistus kädessä. Vaikkakin lukuaineiden keskiarvo on huimat 6,9, olen ihan tyytyväinen että pääsin kaikki aineet läpi eikä yhtään vitostakaan löytynyt! Päättärimekkoa etsin varmaan kolme viikkoa, mutta löysin vihdoin mieleisen Spiritstoresta (mekko löytyy tästä). Kengät ovat Kookengästä ja maksoivat muistaakseni 39,90€.


Kuvia on oikeestaan aika vähän, ainakaan julkaisukelpoisia. Tänävuonna ei onneksi ollut kenenkään ylppäreitä, niin sain rauhassa juhlia omaa "valmistumistani", ja niinhän tosiaan tehtiinkin.

Viikko päättäreiden jälkeen, 7.6. päästiin kattomaan Aviciitä Suvilahteen! Odotukset siitä oli tosi korkeat, mutta itse keikka osottautui aivan muuksi. Ei kuitenkaan annettu sen ja pienen vesisateen pilata iltaa. Oikeastaan lämppärit, (Alex Kunnari, Heavyweight DJ's ja Orkidea) olivat parempia ainakin osittain

Edelleen Weekend festejä oottelen innolla, varmaan ihan eri luokkaa mitä toi oli.

Viime torstaina aamulla töissä istuessani selailin kännykällä facebookia ja huomasin monien päivittelevän uusia opiskelupaikkojaan. En aluksi kiinnittänyt päivityksiin sen kummempaa huomiota kunnes tajusin että tänään on se päivä, kun saa tietää jatko-opiskelupaikan. No siinä sitten paniikissa juoksin ympäri asemaa kunnes löysin vapaan koneen. Pääsin Helmi Liiketalousopiston sivuille ja löysin oman nimeni valituiden listalta. En olisi todellakaan uskonut että pääsen ko. kouluun mutta siellä se nimi vaan oli. Pari päivää myöhemmin tuli kirje jossa sama asia kerrottiin. Pisteitä olin saanut 26 ja vähimmäispisteet kouluun pääsyyn peruskoulupohjaiseen liiketalouden perustutkintoon oli juurikin tuo 26. Hyvä tuuri. I'm super happy now.

No mutta ei mulla varmaan tässä muuta. Nyt kun on aihetta kirjoittaa niin saatte varmaan postausta hyvinkin pian. Voitte myös laittaa jotain postausideaa tohon kommenttiboksiin sille päivälle kun mitään kirjoitusideaa ei tulekkaan. Nauttikaahan tästä Suomen kesästä kun lämpöasteitakin on huimat 17... No ainakaan ei sada ihan joka päivä, haha.

1 kommentti :

  1. Oot tosi kaunis! ja aivan ihanat hiukset! Blogisi on tosi mielenkiintonen, jään seurailee! :)
    http://lilerikaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista