sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Summer paradice

Aina se on nii vaikeeta, nimittäin kotiin palaaminen. 7 päivää paratiisissa on vaa yksinkertaisesti liian lyhyt aika. Vaikka en kerenny siinä ajassa kehenkää kunnolla tutustumaan on lähteminen silti haikeeta.

Oltiin siis äidinkaa matkalla Kreetan Plataniaksella, ja yövyttiin Santa Helena hotellissa. Aluks en ollu iha niin innoissaa lähössä koska en saanu ottaa tälläkertaa ketää kaverii mukaan, mutta piti vaa "asennoitua" vähän rennompaan lomanviettoon.


parvekenäkymä


Otettii kuvia oikeestaan tosi vähän, yhteensä jotai 400. Yleensä matkakuvien lukumäärä karsimattomana on ollu sitä 1000 luokkaa. Viikon aikana makoiltiin pääasiassa rannalla ja illalla käytiin syömässä, perussettiä siis. Yhtenä iltana käytiin Hanian keskustassa kaupoissa ja syömässä, ja tehtiin kerran päiväristeily jonnekkin raunioille ja laguunille. Raunioille ei ees lähetty kiipeämään koska ne ei vaa yksinkertaisesti kiinnostanu. Laguuni oli ihan hienon näköinen paikka, ainakin siihe mennessä ku monet sadat turistit täytti senkin paikan. En voi oikeesti suositella Kreetalle meneville Granvousan meriretkeä turistikaudella. Se laiva oli ahdettu niin täyteen että menomatkalla jouduttiin istumaan rappussilla laivakeittiön vieressä... Takastulomatkalle varattiin kannelta paikat eikä sen takia keretty olemaan "maissa" kun pienen hetken, sillä halusimme istua sentään jossain.

Pääsin kans ratsastamaan, pitkästä aikaa. Zorida (muistaakseni) talli järjesti erilaisii retkiä. Ite menin 2 tunnin edistyneiden beachridelle. Eka n. puoltuntia mentiin vuoristossa ja sitte tunti laukkailtiin ja ravailtiin rannalla veden rajassa. Se oli tosi kiva, just semmosta mistä joskus pikkuheppatyttönä haaveilin, harmi vaa että siitä ei saanu mitään kuvaa.

Mutta kiva matka oli, oisin voinu oikeesti jäädä koko kesäksi. Ehkä vielä joskus...

3 kommenttia :