lauantai 16. maaliskuuta 2013

Cause your shine is somethin' like a mirror

Nyt tuntuu että on vaa ollu nii paljon kaikkee tekemistä, vaikka en oikeastaan oo edes tehnyt mitään. Nyt joka tapauksessa oon kipeenä nii on aikaa kirjotella tänne jotain.

Kuudessa viikossa ei oo kuitenkaa tapahtunut paljonkaa mitää; kaverin sweet sixteen, paljon kokeita (pahimmat on vielä edessä), yhteishaku... Pääasiassa kesän odottelua, johon on tällähetkellä 77 päivää. Sitä ennen odottelen kutsua pääsykokeisii Helmi liiketalousopistoon tai SLK:hon. Toivottavasti ees semmone tulis nii jos pääsis edes yrittämää. Helmeen pisteitä ainakin viimehaussa piti olla 30. Mulla niitä on 25, mutta toki niistä pääsykokeistaki sais pisteitä. Pitää vaa toivoo parasta.

Kävin maanantaina ostamas liput Weekend festivaaleille. Iha mieletön artistikiinnitys nii oli pakko ostaa kahen päivän lippu. Tähän mennessä on julkastu mm. Armin Van Buuren, David Guetta, Example, Porter Robinson, Nause, Pendulum, Sebastian Ingrosso, Tinie Tempah, Heavyweight yms.


Nyt voisin rupee kattoo vaikka jotai leffaa jos sitä sais tän flunssan vihdoin pois. Tilasin fitnesstukusta jotai lisäravinteita jos sitä vaikka aloittais treenaamaa iha tosissaa kunha parannun. Hyvää viikonloppua teillekki! :)
2 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. heippa :) sulla on kiva blogi! tässä on mun jos nappaa käydä lukaseen :)

    http://im-doing-my-best.blogspot.fi/

    VastaaPoista